fbpx Bekæmpelse af myrer | Bjarne Larsen Skadedyrsbekæmpelse

Bekæmpelse af myrer

Tiden er midt april og myrer sæsonen er godt i gang. Myrerne er godt tilfredse med vejret og har allerede travlt med at udvide deres bo, finde føde og være dronningen tro så hun kan producere endnu flere æg / myrer.

Det er nu man bør slå til, hvis man mindes nogle dårlige oplevelser med myrer sidste år, ja måske hele vinteren.

Normalt er myrerne udendørs netop nu, men ser de deres snit til at søge ind i gennem nogle vandrør, fjernvarmerør eller riste kommer de da gerne indendørs, de opdager hurtigt at der er godt at være, ingen fugle eller andre myrer-ædende insekter er efter dem. Så hvorfor ikke blive der. Og det er især her de helt store problemer opstår, dels vil man opleve store mængder flyvemyrer om 4 – 6 uger, og man vil også blive plaget at myrer indendørs resten af året!

Derfor er det vigtigt at slå hurtigt til med myrerbekæmpelse jo før jo bedre, det bliver dermed ikke så omstændigt og dermed heller ikke en dyr bekæmpelse.

Kontakt mig og hør mere om bekæmpelse af myrer

Kontakt mig allerede i dag for at høre meget mere om hvordan jeg kan hjælpe med lige præcis dit problem med myrer! Telefon 2984 0808 eller e-mail: info@bjarne-larsen.dkEksempel på hvad sorte skovmyrer kan udrette
Se før/efter billederne herunder - et eksempel på hvad de flittige (og skræmmende) sorte skovmyrer er i stand til at gøre ved en træstup når de tager bo i den (fra Marielyst på Falster).

Bjarne Larsen Skadedyrsbekæmpelse