fbpx Gnavere | Bjarne Larsen Skadedyrsbekæmpelse
  • Hyggelig fætter ?

  • Chok...

  • Uventet besøg..

Gnavere

Gnavere

Mus og Rotter..

Mus og Rotter er ikke så spændende at stifte bekendtskab med i ens bolig,  dels fordi det lynende hurtigt bliver til en stor familie, de kan også hurtigt gøre store ødelæggelser,  det har farlige sygdomme og endelig er de skyld i 65 % af de brænde vi har.

Jo før man kan slå til en effektiv bekæmpelse, kan man begrænse besøget.  Både rotter og mus gnaver i elinstallationer,  der gør de fordi de vedligeholder deres skarpe tænder,  på kobberen hvæsser de deres tænder for altid at være skarpe  og klar til kamp  !

Man har altid vidst,  at rotten er smittebærer, men nu er det påvist at musene også er smittebærer.  Rotten bærer en meget farlig sygdom;  Weilssyge,  den sygdom smitter mennesker, og opdages den ikke i tide kan man dø af den.

Rotterne er kloge,  meget kloge,  og det er ikke tilfældigt at de bruges til forsøg.  En rotte kan blandt andet ændre dens gener, så dens afkom kan tåle de bedste bekæmpelsesmidler der er på markedet i dag.!

Vi udføre mange opgaver med rotter og mus,  både akutte opgaver,  men har også mange sikringsaftaler,  der går ud på at udføre en præventiv løsning.  Tidligere ( i ” gamle ” dage ),  så mange ned på hvis de ved en forretning eller lignede steder så rottekasser.  Sådan er det heldigvis ikke længere,  nu tænker folk,  dejligt at se de har en god præventiv ordning.

De kan altid kontakte Bjarne Larsen, hvis der er  akutte problemer, men rotter eller mus,  men også for et uforpligtende besøg for en præventiv løsning !