• Lad os hjælpe med at få bugt med dine edderkopper...

Edderkopper

Vi har stor succes og erfaringer med bekæmpelse af edderkopper!

Stor plage
Edderkopper kan være en meget stor plage, ofte i naturområder hvor der er vand / fugtig,  her er der mange insekter – det er jo edderkoppens føde !

For at opnå en god og effektiv effekt af edderkoppebekæmpelse, behandler vi i det tidlige forår, når der ikke længere er risiko for nattefrost.

En bekæmpelse holder en hel sæson. Ingen, som ikke har prøvet en sådan bekæmpelse kan ikke forestille sig hvor effektiv bekæmpelsen er, men jeg måler det ved at samme kunden kontakter mig næste år og fremadrettet beder mig komme automatisk efterfølgende. 

Ved slemme angreb kan ens bolig ligne en stor garnnøgle,  døre, vindueskarme/rammer,  havemøbler, postkasser og især hvor der er lys når det bliver mørkt om aftenen er udsatte,  fyldt med edderkoppespind og ekskrementer. Jeg anbefaler altid mine kunder at afvaske / rense de steder der er udsatte èn uges tid før jeg kommer – så vil man ikke kunne se edderkoppespind eller ekskrementer hele sommeren !!

Edderkoppens ekskrementer kan brænde sig fast på karme mv. ved solskin,  og sjældent kan vaskes af.

Også virksomheder,  især fødevarer virksomheder, restauranter og lignende anvender vores effektive edderkoppebekæmpelse.

Tænk at slippe for at skulle feje ned hver eneste dag,  og gå ud af døren om morgenen uden at få ”paryk” på !!