fbpx Edderkopper | Bjarne Larsen Skadedyrsbekæmpelse
  • Lad os hjælpe med at få bugt med dine edderkopper...

Edderkopper

Vi har stor succes og erfaringer med bekæmpelse af edderkopper!

Edderkopper kan være en meget stor plage

Edderkopper kan være en meget stor plage, ofte i naturområder, hvor der er vand og fugtig, her er der nemlig mange insekter – som netop er edderkoppens føde!

For at opnå en god og effektiv effekt af edderkoppebekæmpelse, behandler vi i det tidlige forår, når der ikke længere er risiko for nattefrost.

En bekæmpelse holder en hel sæson og er utrolig effektiv. Det måles bedst ved at bemærke at de samme kunder vender tilbage år efter år. 

Ved slemme angreb kan ens bolig ligne en stor garnnøgle, døre, vindueskarme/rammer, havemøbler, postkasser og især, hvor der er lys når det bliver mørkt om aftenen er udsatte og typisk fyldt med edderkoppespind og ekskrementer.

Jeg anbefaler altid mine kunder at afvaske/rense de steder, der er udsatte én uges tid før jeg kommer – edderkoppens ekskrementer kan nemlig brænde sig fast på karme mv. ved solskin, og det kan være meget svært at vaske af. Ved afvask før bekæmpelse vil man slippe for edderkoppespind og ekskrementer hele sommeren!!

Også virksomheder, især fødevarer virksomheder, restauranter og lignende anvender vores effektive edderkoppebekæmpelse.

Tænk at slippe for at skulle feje ned hver eneste dag, og slippe for at gå ud af døren om morgenen med ”paryk” på!!

Se vores Facebook profil.

Se vores film på YouTube

Kontakt mig og hør mere om bekæmpelse af edderkopper

Kontakt mig allerede i dag for at høre meget mere om hvordan jeg kan hjælpe med lige præcis dit edderkoppe problem! Telefon 2984 0808 eller e-mail: info@bjarne-larsen.dk