fbpx Træødelæggende insekter | Bjarne Larsen Skadedyrsbekæmpelse
  • Borebiller

  • Ventiler for dybdeimprænering

  • Gangbro angrebet at svamp

  • Vi passer også på os selv..

  • Træværk slemt angrebet af Husbukke

Træødelæggende insekter

Med over 20 års erfaringer med bekæmpelse af Træødelæggende insekter,  hovedsageligt Husbukke og Borrebiller,  tillader vi os at kalde os Specialister !!

Vi bekæmper Husbukke  og BORREBILLER  mv. for mange private kunder,  Forsikringsselskaber,  Kirker,  Institutioner,  Landmænd,  Håndværkere i forbindelse med renoveringer af bygninger.  Vi er i stand til at " rede " træværk hvor der fortsat er en bæreevne på ned til 25 %.  Vi borer ventiler i angrebet træværk med en afstand på 20 - 25 cm.,  hvorefter vi sprøjter bekæmselsmiddel ind i disse ventiler med et tryk på 8 bar.  Det beviker at vi når ind til  kernetræet, og når husbukket kommer på sin vandring vil den ikke kunne undgå at æde af bekæmselsmidlet og angrebet vil uddø.  Herefter overfladebehandler vi al træværk, således at der ikke forsøges nye angreb.  Denne procedure fortages to gange så træets mætningpunkt vil være nået.

Det er klart en lidt dyrere løsning,  idet ventilerne koster noget,  men set i forhold til at skulle udskifte bærende spær, stolper mv.,  eller skulle montere støttespær,  så er merudgiften minimal.

En sådan bekæmpelse udføres bedst i foråret eller efteråret,  hvor der fortsat er en stabil temperatur må + 5 grader døgnet rundt.  Bæmpelsesmidlet der anvendes er vandbaceret,  ingen lugtgener  3 - 4 timer efter behandlingen,  og der er ingen problemer med at kunne være i bygningen bagefter !

Forsikringsselskaber har aldrig dækket angreb af BORREBILLER,  idet de mener at der ikke sker skade på konstruktionen,  men endelig har undersøgelser vist at alle de mange borehuller borebillerne laver gør at træværket suger fugt,  med det resultat at der kan komme angreb af skimmel, svarme og råd !  Det har ændre en del forsikringsselskabers opfattelse om deres dækning - det har vi i hvert fald set på en del af de rapporter vi har lavet.

Vi yder 15 års garanti på al synligt behandlet træværk.

Kontakt Bjarne Larsen for tilbud eller hvis spørgsmål !

Se vores Facebook profil.

Se vores film på YouTube